Veiligheidskasten

Veiligheidskasten

Uw laboratorium is een werkplek waar veel met gevaarlijke en / of schadelijke stoffen gewerkt wordt. Dit is nodig om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Het is belangrijk dat gevaarlijke en /of schadelijke stoffen op een veilige manier worden opgeslagen. Alleen zo voorkomt u ongevallen of ander gevaar. U neemt hierbij de veiligheidsvoorschriften in acht. Veiligheidskasten zijn o.a. bedoeld voor de opslag van agressieve, brandbare en corrosieve stoffen. Daarnaast is er ook de zuren-en logenkast voor de opslag van zuren en logen. Zo is de werkplek optimaal beschermd tegen gevaren. Maak geen gebruik van onveilige niet gecertificeerde opslagkasten en kies voor de beste veiligheid binnen uw bedrijf.

Veiligheidskasten in verschillende afmetingen

Niet iedere laboratorium inrichting is hetzelfde en soms heeft u meer ruimte nodig of is de indeling net even wat anders. Daarom kiest u voor de veiligheidskast die bij uw bedrijf past. Zo zijn ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Door de flexibiliteit bij het samenstellen van het interieur is de kast optimaal aan te passen aan uw producten en emballage. Want voor alles is een passende oplossing. De juiste kast voor een verantwoorde opslag.

Veiligheidskasten tegen scherpe tarieven

Het is aan te raden om de juiste veiligheidskasten aan te schaffen. Ook een brandveiligheidsopslagkast behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kunnen gevaarlijke stoffen worden opgeslagen die licht ontvlambaar, schadelijk en giftig zijn. Wanneer stoffenscheiding nodig is dan zal de kast voorzien moeten worden van lekbakken. Er moeten altijd voldaan worden aan de eisen van opslagvoorziening. De zuren-logenlast is geschikt voor de opslag van schadelijke corrosieve stoffen. Ventilatie in de veiligheidskasten is alleen nodig wanneer de opgeslagen stoffen dit ook vereisen. De kasten bieden voldoende ruimte om meerdere stoffen op te slaan.

Pasman Laboratorium- en Schoolinrichter is dealer van Asecos Veiligheidskasten.

www.asecos.com kunt u al onze Asecos producten zien.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij hanteren zeer scherpe prijzen!

 

Brandveiligheidsopslagkast voor de opslag van gevaarlijke stoffen.Veiligheidskast Q-Classic 600 mm.

Art. 11-1425Veiligheidskast Q-Classic 1200 mm.

Art. 11-1383

Opslag van corrosieve en agressieve stoffen. Geen brandbare vloeistoffen.

 

Veiligheidskast Q-Classic 600 mm.
Model SL.196.60-6

Veiligheidskast Q-Classic 1200 mm.
Model SL.196.120-12